Krátké zprávy

Zobrazeno 31 až 40 z celkem 42 článků.
SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Předávání Cen města Přibyslav

V pátek 14.října od 19:00 v kulturním domě v Přibyslavi budou slavnostně předávány Ceny města Přibyslav. Laureátem Ceny je pan Bohuslav Loubek, dlouholetý předseda našeho klubu. Přijďte ocenit jeho mnohaletou práci pro SK JUVENIS svojí účastí na této akci.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Valná hromada 27. 5. 2022

V pátek 27. 5. se od 18:00 v zasedací místnosti přibyslavské radnice uskuteční výroční zasedání valné hromady klubu. Jste srdečně zváni!

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Klubové věci k zakoupení

V rámci turnaje elévů v sobotu 2.dubna (začátek od 9:00 ve sportovní hale) se budou prodávat klubové předměty z eshopu. Věci si zde budete moci vyzkoušet, tak aby pasovala velikost. Přehled nabízeného klubového zboží včetně cen naleznete v eshopu.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Nový klubový e-shop

S velkým potěšením Vám představujeme nový klubový E-shop. Připravili jsme si pro Vás klubové lahve, klíčenky, trička, a mnoho dalších věcí. https://shop.skjuvenis.cz

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

SK JUVENIS ve vysílání TV Přibyslav

Shlédněte krátkou videoreportáž na kabelové TV Přibyslav, která byla natočena při prvním domácím turnaji elévů dne 2.10.2021. Reportáž začíná v čase 27:40.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Práce s EOS

Připravili jsme pro všechny členy návod, jak pracovat s novou členskou základnou EOS.

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Napsali o nás

Informace o chodu klubu v Přibyslavském občasníku

SK JUVENIS PŘIBYSLAV

Klubová nástěnka na dolní straně náměstí

V minulých dnech došlo k aktualizaci klubové nástěnky na dolní straně náměstí. Naleznete zde základní informace o klubu a jeho fungování, rozpis tréninků či pozvánky na jednotlivé domácí turnaje.